Interieur AAN HUIS

Graag stellen wij aan u voor; Interieur-AANHUIS. Interieur-AANHUIS is een onderdeel van Sloos Interieur. Interieur-AANHUIS is gespecialiseerd in alles omtrent de aankleding van uw woning. Raamdecoratie, gordijnen, vloerbedekking, zonwering, laminaat, houten en pvc vloeren.

Interieur-AANHUIS komt met de gehele collectie op locatie. Het voordeel van dit concept is dat wij niet alleen adviseren maar ook direct kunnen inmeten. Hierdoor kunnen wij u meteen voorzien van een offerte. Gemakkelijk en snel. Ook kunt u ter plekke kleuren en stofsoorten vergelijken bij uw huidige inrichting of meubels zodat het altijd perfect past. Uiteraard kunt u van ons een uitstekende service en kwaliteit verwachten.

Interieur-AANHUIS is voor zowel particulier geschikt als voor zorginstellingen, stichtingen en overheidsinstellingen. Wij zijn volledig ingespeeld op de veiligheidsvoorschriften die gelden in de zorg- en welzijnssector. Denkt u bijvoorbeeld aan anti-wurging mechanismes of brandwerende stoffen. Dit vind u allemaal terug in ons assortiment en uiteraard lichten wij dit graag toe.